Кількість
|
Вартість
|
||
|
Організм людини – складний механізм. Вчені з'ясували, що якщо йому не дістає гамма-аміномасляної кислоти, кровообіг у мозку погіршується, нервові клітини починають відмирати. Погіршується настрій, відчувається тривожність, підводить пам'ять, складно сконцентруватися.
В результаті експериментів японські фахівці отримали особливий чай. Насичений цінною кислотою, натуральний і смачний. Ця група напоїв отримала назву чаї Gaba.
Габа-чай Уї Шань – один з них. Тайванський улун еталонної якості.
Сировину збирають в горах Алішань, на висоті близько 1200 метрів над рівнем моря. Завдяки контролю з боку державної Станції з вивчення і поширення чаю сади залишаються в максимально натуральному вигляді, без хімічних добрив
Підроблені габарони просто збризкують розчином з вмістом кислоти, це простіше і дешевше. Справжні в процесі виготовлення на кілька годин поміщають в анаеробні умови, без доступу кисню, його заміняють азотом. Якраз в цей період в чаї утворюється натуральна гамма-аміномасляна кислота, яка засвоюється організмом людини в рази краще, ніж лікарські препарати.
Колір, смак і аромат
У готового улуна класичний золотисто-бурштиновий колір. Глибина відтінку залежить від ступеня витримки.
Смак легкий і ніжний, зі свіжістю зеленого яблука або білого вина, затишними нотками карамельки та відгомонами лугових трав. Чаювання залишає солодкість, без терпкості.
Властивості
Якщо організму не вистачає гамма-аміномасляної кислоти, після регулярного вживання Габа-чаю Уі Шань помітите зміни. Налагодиться сон, зникне депресія, зможете легше концентруватися і простіше приймати вірні рішення. Недарма в
Японії цей напій називають «бізнес-чаєм».
Для людей з підвищеним тиском він стане порятунком. Вирішує проблему ефективно і не шкодить здоров'ю, оскільки повністю натуральний. Стимулює відновлення тканин, в т.ч. м'язових. Тому рекомендується не тільки при розумових, але і фізичних навантаженнях.
Як заварювати